30 Kasım 2012 Cuma

isterdiimm...

Çok isterdim 'atandımm..!' 'Yuppi..!' 'Beni bekle yeni şehir yeni hayat!' demeyi.. Okuduklarınızdan anlayacağınız üzere atanamadım.. Çok umudumda yoktuda yinede birazcık vardı.. İçim burkuldu biraz ama hayırlısı buymuş diyerekten kendimi teselli ediyorum..
Yeni bi şehir, yeni bi hayat, yeni bi iş bana çok iyi gelicekti.. Özelde 3 senede alabileceğim parayı başlar başlamaz alıcak olmamı, haftasonu tatillerini, kafa izinlerini, her türlü sosyal yardımı,  kuruma göre maaşa ek gelen döner sermayeyi, sigortanın maaş üzerinden yatmasını vs.vs. geçtim dicem ama vallahi köpek gibi pişmanım keşke asılaydım yaa benn.. Bu şartları nasıl kaçırdımmm yaa.. Hem yeni bi hayat çok iyi gelicekti ruhumaa.. Eski halime dönerdimde ben.. Kendimi özledim yemin ederim.. Yabancı gibiyim kendime.. Öff.. Neyse bi dahaki atamaya kaldı hayallerim.. İnşallah o zaman atanırım.. Sırada adliyenin zabıt katipliği sınavı var.. Bakalım onda ne yapabilicem.. Kendime bol şans ve hayırlısını dilerken siz sevgili okuyucularıma musmutlu haftasonları diliyorum..
Hoşçakalın! kendinize iyi bakınn!

6 yorum:

  1. bende çok isterdim ama benimde olmadı hayırlıs böyleymiş canım belki bir daha ki sefere..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :( hayırlısı canım inşallahh ikimizinde gönlünden geçen olur bi dahaki atamada :))

      Sil
  2. niyeyse atanmak gibi bi hayalim hiç olmadı. kpssye girdim ama sadece o kadar. belki şu anda devlette çalışan mühendisler benim maaşımdan daha fazla maaşları ama şu var ben ilerde kendi ofisimi açmayı istiyorum onun için de şu anda halimden memnunun olmak istediğim yerdeyim. umarım herkes hep olmak istedikleri yerlerde, olmak istedikleri insanlarla olurlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallahh canımm.. Rabbim herkesin gönlüne versiinnn..

      Sil
  3. allah aklından kalbinden geçenleri alnına yazsın :) seneye de ben uğraşacağım atamalar için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amiiinn çok teşekkür ederiimmm cümlemizinn gönlünden geçeni versin Rabbim.. ♥
      Bol şans inşallahh dilediğin gibi olur sonuçç.. =)

      Sil

yorumlarınızla yazılarıma ortak olduğunuz için çok teşekkürlerr :))