16 Kasım 2012 Cuma

YAZ-A-MA-MAK!

Aslında uzun zamandır yazabileceğim o kadar çok şey yaşıyorumki.. Biraz rahatlamaya ihtiyacım var.. Ruhum,kafam karmakarışık.. Ama yazamıyorum.. Her an enselenicem gibi hissediyorum.. =) İllaki anlatırken olaylarla ilgisi olan insanlardan bahsedicem sinirlenmişsem kendimi durduramayıp aşırıya kaçıcam biliyorum.. E o sinirle yazdıklarımıda bahsettiğim kişiler okursa hiç hoş olmaz.. Ne ikiyüzlüyüm ama =).. Daha önce bikaç yazımda bahsettim böyle birkaç kişiden bana soğuk ya da ters davrandıklarında ilk aklıma gelen okumuş olabilecekleri oluyo =) Allahım tam paranoyak oldum.. Aslında tam paranoyaklıkta değil. Çünkü herşeyi çok uluorta yaşayan biriyim.. Hiçbişi gizleyemem,yalan söyleyemem ne bilim yazdığım mesajı bile yüzümden okursunuz yanii.. O derece tuhaf bi insanım. Durum buykende aklıma eseni içimden geçeni rahat rahat yazamıyorum.. Oooff..

5 yorum:

  1. ayyy canım benim ya bu konuda gerçekten çok dikkatli ol ben bi post yayınlamıştım arkadaşlarımın cafesi ile ilgili cafenin ortağı benim arkadaşımın eşi benim blogu da sadece o arkadaşım biliyordu. cafenin açılışı yapıldıktan sonra nette cafe hakkında neler var yok diye gezinirken benim bloga denk gelmiş ben de salak gibi cafenin adını yazmıştım :( sonra orada diğer yazıları da okumuş ve benim olduğumu anlamış işin kötü yanı çok akıllı bir insan olduğu için anlamaması bilmemesi gereken yerleri de öğrenmiş. Allah'tan bunu kimse ile paylaşacak bi insan değil bana abi gibi davranmaya başladı. :( sadece eşine yani arkadaşıma söylemiş. sonra benimle konuştu. ama bunu kimseye söylemeyeceğine ve bi daha okumayacapına eminim. onun için canım benim gibi olmamak için dikkat et. ama sakın yazmamazlık da etme isimleri yerleri falan işte sen onları benden daha iyi bilirsin bi şeyler değiştirki kimse çakmasın :)

    YanıtlaSil
  2. canım üstteki yorumu ben yazdım ama galiba adım yazmıyor :)

    YanıtlaSil
  3. tatlım okudum o postunu ama yorumlayamadımm.. bu ara işler yoğun kafam ve ruhum bildiğin dibi kara kazan.. dikkatli olmak lazım haklısın tatlım.. bende öyle herşeyi anlatan bi insanım gizlim saklım yoktur. isim de değiştirsem olaylardan anlaşılır gibime geliyo =))) ama yinede yazmayı bırakmamak lazım =))
    bu arada isminde bi sıkıntı yok canımm =))

    YanıtlaSil
  4. Bence herkes istediğini yazabilir. Başkası hakkında veya o kişi hakkında. Kimsenin karışmaya hakkı yok.

    Blog senin hayat senin. Takma bu kadar alınanlar hiç bir zaman gerçek dost, arkadaş olmamıştır.

    (Çok dost kazığı yemiş bir DOST)

    :)
    Sevgiyle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) haklısın.. yinede ben kendimi kötü hissediyorum =) bnmkide ne çeşit bi iki yüzlülükse =) madem kötü hissediosun konuşma dimi =)

      Sil

yorumlarınızla yazılarıma ortak olduğunuz için çok teşekkürlerr :))