21 Kasım 2012 Çarşamba

yok mu kpss'den anlayan..?

Bi giriyimde şansımı deniyim dediğim kpssden 83 küsür puan aldım.. İlk girişim.. İyi bi puanmıdır? bilmiyorum.. Ama kafam oldukça bulandı... Kimine göre iyi kimine göre kötü.. Tercih yapıp yapmamak arasında kaldım.. İnternetten biraz araştırayım dedim, hatta bikaç foruma üye oldum ama ciddiye alıp düzgün cevap veren olmadı.. Ya da ben kaz kafalıyım anlamadım =).. Günlerdir ne olur ne biter diye kendimi yiyorum.. Hatta çalışmadığım için pişman bile oldum.. Pişmanlık için çok geç malum en yakın sınav 2 sene sonra.. Diyeceğim şu aranızda ilgisi olan dahası bilgisi olan arkadaşlarım varsa tercih yaparken nelere dikkat etmem gerektiğini bi anlatabilirmi?
Össdeki gibi sıralamanın önemi var mı? Ne biliyim hani hep derler ya 70 al yeter.. Gerçekten yeter mi anlayamadım..  Biri bana yardımcı olsun lütfeeeeeeennnnn! 
şimdiden teşekkürlerr.. ♥
(Bu arada önlisans mezunuyum...Bölümümden 60 kişilik kadro var.)


2 yorum:

  1. hımm. ya canım senin bölümündeki kiilerin genel başarısı önemli. ya 85 almışsın ama belki 85 üstü alan çok kişi var ya da çoğunluk senin puanının altında yani kısacası başarı sıralamasında kaçıncı kişisin bence puana göre değilde başarı sırasına göre tercih yapman daha mantıklı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hmm anladım canımm bi bakayım onada.. saolasınnn ♥

      Sil

yorumlarınızla yazılarıma ortak olduğunuz için çok teşekkürlerr :))