9 Aralık 2012 Pazar

Gece yarısı postu =)

Sıcacık bi duş aldım. Buruşana kadar suyun altında kaldım. Yengeç burcu olduğum içinmi bilmem suyla aram pek iyidir.. Duşa bir girdimmi saatlerce çıkmam artık annemler bişeymi oldu diye kapıya dayanırlar. =) Denize gittiğimde de öyle girdiğim zaman çıkmak bilmem.. Neyse neyse.. Şimdi denizi kumu güneşi özlemeyeyim ve özletmeyeyim daha fazla bahsedip bu soğuk,yağmurlu günlerde.. Diil mi ama? =))
Duştan çıktıktan sonra bi keyiflendim bi keyiflendim sormayın gitsin.. Yarın sevgiliyle bi ikea çıkarması yapabiliriz. Böyle bi yerlere giderken arabada atıştırmayı çok severiz ikimizde. O yüzden bende bi kek yapiim ama değişik bişi olsun dedim..Bakınırken nutellalı bi kek tarifi buldumm.. İçinde nutella olan bi kek nasıl kötü olabilirki diyip hemen kolları sıvadım.. Çıkardım malzemeleri başladım yapmaya ama saat geç olduğundan mikserin sesi çok fazla çıkıyo gibi geldi. İnsanları rahatsız etmiim bu saatte kapıya dayanmasınlar diyerekten kendim çırptım kollarımda derman kalmadı.. Allah razı olsun bu mutfak aletlerini bulan kişiden valla.. Ne büyük kolaylık yaa.. Blogu yazabilmem için uzunca bi süre beklemem gerekti çünkü gerçekten kollarım çok kötü yoruldu.. Bu arada kekin tarifini yazmıyorum canlarımm emeğe saygı.. Eğer denemek isterseniz http://nursenk.blogspot.com/2012/10/nutellali-kek.html burdan kopyalayıp yapıştırıverin bi zahmet bişiler oldu link gözükmüyo renkli renkliii .. Unutmadan sizler için fotide çektiimm...
Bakıııııınnnnn;
Malzemeleri çıkarıp çalışma alanımı hazırladımm.. Bu arada pc nin yerine dikkat lütfennn.. Annem görmesin canıma okur.. Zaten evde olmadığı için yaya yaya yaptıımm.. =)))

Malzemeleri karıştırıp kek kalıbına dökerkenn...

Bu da mutfağıınn son halliiiii... =)) Ama annem gelmeden tertemiz yaptııımm.. =))

Şimdi gelelim işin püf noktalarına.. Bakın benim gibi tecrübesizseniz öksüzdoyuran cinsi dediğimiz bardaklarla yapmaya kalkışmayın ziraa hala pişmeye çalışıyo kek.. Neye benzicek inanın bende bilmiyorumm.. Soracığıma yine tecrübesizseniz anneciğinizde yoksa yanınızda arayın bi sorun anne ben böle böle yapıom ama bu işin sonu ne olur ne olmaz diyin..Sonra benim gibi fırın başında ha pişti ha pişcek diye pineklersiniz.. Bi de annenizden fırça yersiniz. =)Yedimm çünkü.. =)  O bardaklarla kek mi yapılırmış? bana hiç bişi öğretememişmi? vs. vs... 
Olsun ben umutluyum sevgimle pişiricem içini ben kekiminnn.. 
Size fırından bildiriyim bi de bakın kekimizin son halide işte bu.. 


Resim acıkın kötü ama napiim telefondan çektim flashı patlamış.. Bu saatte bu kadar canlar.. Zaten kek hala pişiyoo.. Sanırım 60. dakikayada girdik.. Valla sonucu çok merak ediyorum.. Pişene kadar bu posta devam edersem epey saçmalıcamm.. Ben size yarın akşam bi post yazarıım kekin durumuyla ilgili.. 
Hepinizi sevgiyle kucaklarr ve hepinize mutlu pazarlar dileriimmm..
Öpüldünüzz...



Tarifin orjinali içinn ; nursenk.blogspot.com 'a bakınız lütfen.... Kendisinin şahane tarifleri vardıırr. Takipçisi değilseniz derhal takiip etmelisiniz.. =))
Notcuk: bu linkler niye böyle acayip anlayan banada anlatırmı lütfenn... 

4 yorum:

  1. hah haaaa umarım güzel olmuştur.
    adım adım heyecanla anlatmışsın.
    nutella da ölürüm kek de.
    ikisi bir arada müthiş olmalı.
    :)
    güzel pazar olmuştur umarım kek ikea ve sevdiğinle.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla tadı güzeldi canım birazdan post geliyo =))

      Sil

yorumlarınızla yazılarıma ortak olduğunuz için çok teşekkürlerr :))