7 Aralık 2012 Cuma

Gergin cuma..


Son 1 hafta gerilmeden geçirdiğim bi gün olmadı. Hani geldimi üst üste gelir ya öyle bi haftaydı.. Geçen akşam yazdığım posttan sonra dün yüzümde kocaman bi sivilce çıktı.. Öyle ağrı ve acı veriyoki anlatamam. Üzüntüden mi haftanın stresinden mi bilemedim.. Neyse dün yüzümü gören komşularımızdan biri lokum varsa çiğne koy geçer dedi. Bende saf saf eve gidince lokum aradım buldum ve yatmadan önce çiğneyip koydum. Üstüne de yara bandı yapıştırdım ki dökülmesin.. Sabah bi  uyandım kii yüzüm yapış yapış ne yara bandı kalmış ne lokum.. Yatakta lokumu ararken kafamın kaşındığını hissettim dokunmamla saçlarımın da yapış yapış olduğunu farketmem bir oldu. =)) Söylene söylene yataktan çıktım koşa koşa banyoya gittim bi umut aynaya baktım.. Ne yazıkki sivilcem olduğu gibi duruyodu =)) Sabahın köründe titreye titreye duş aldım ve şu an burnumu çekiyorum. =)) Bi daha her duyduğumu denemicem söz veriyorum.. Blogger sözü =p..
 Bugün Hava çok soğuktu ve sürekli yağmur yağdı. Aslında çok severim yağmuru tam benim havamdır ama bugün nedense pek keyifsiz geçti. Patronumla sürtüştük biraz. Resmi kurumun kapanmasına yarım saat kala iş sormaya gönderdi beni tepem attı. Sanki öğlen tatilinden sonra gitsem ne olucak. Haliyle gittiğimde çıkmak üzere olan memurla yarım yamalak konuşabildim ve  geri dönmek zorunda kaldım. Ne olduğunu sorduğunda anlattım böyle bi surat yaptı bişiler daha sordu cevap verdim sinirlendi. İşlere kendimi vermiyomuşum o olsaymış öylemi yaparmış.. Söylendi söylendi normalde sabırlı bi insanımdır susar otururum sonra gider bi köşede biraz ağlar rahatlarım. Artık haftanın gerginliğinden sanırım hem ağladım hemde susmadım. Son dakika iş olmayacağını orasının bu büro gibi olmadığını adamların belli bi çalışma saatleri olduğunu söyledim. Hiçbir şeyi zorla yaptıramayacağımıda ekledim. Bende kendime şaşırdım ama enteresan derecede rahatladım.Genelde böyle durumlarda sessiz kalırım. Ama iyi geldi yani. Bişey söyleyemedi adam hem şaşırdı hem de haklı olduğumun farkında. 
Akşamı zor ettim yani hele bazı tavırları varkii beni çileden çıkarıyo. Zor duruyorum artık bugünkü söylediklerimden sonra emin oldum. Bi kere çocuk gibi kendi hatasını hiç kabullenmiyo bi sorun olduğunda ben yapmadımm işte o yaptı yaaağ moduna giriyo. O'nun kim olduğunu tahmin etmeniz zor değil eminim.. Bu arada 2 ortaklar yani 2 tane patronum var. Allah'tan öbürü daha ılımlı daha sakin. Ama bu öyle telaşeki anlatamam her işi acele o yüzden her işinde bi pürüz çıkıyo. Sonra kabak yine bana patlıyo. Ayy cuma cuma ne günaha girdim arkadaş ya.. İyisimi susayım ben.. 
Çok eğlenceli, bol kahkahalı,doyasıya huzurlu bi hafta sonu diliyorum hepinizee..Kendinize cici bakııınn.. Öperler canlarımm.. 

10 yorum:

  1. İşin hayatında olur öyle şeyler sen canını sıkma e mi?? :D :D
    Her denilene de inanma alt tarafı sivilce geçer üç beş güne :D :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oluyo tatlım ne yazıkkii =D
      Ay yok tövbe bi daha.. Bitlenirim diye defalarca yıkadım saçlarımı keçe gibi oldular =D=D

      Sil
  2. patronlar böyle oluyor galiba cnım ya ama benim patronlarım ''lokum'' gibiler. İkiside çok iyi. zaten karı-kocalar. sende öyle kafana göre işinin olduğu, patronlarının senin kafana göre olduğu bir iş bulursun canım benim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. lokummu ay bana lokum deme =D. Şaka bi yana maşallah de dilini ısır totonu kaşı tatlım.=) Çünkü gerçekten uyumla çalışabileceğin birilerini bulmak çok zor. Benim için iş problem değil gocunmam yaparım ama herşeyin bi usulü bi zamanı var. Bu bahsettiğim patronumla o noktada sorun yaşıyorum. O yüzden sinir stres oluyorum bende. =))) amiinn Rabbim cümlemizin gönlüne göre versin canım.. =))

      Sil
  3. :):) çok tatlısın, gülümseyerek okudum:)

    YanıtlaSil
  4. hihi haftasonu dinlen de bu olanları unut.
    :)

    YanıtlaSil
  5. Çok şirinsin ya.. :) Dikkat et kendine üşütme, bu havalarda üşütünce toparlaması da zor olur. :]
    Patronunu da takma kafana her yerde öyle tipler var keşke olmasalar ama varlar işte. Sana da yüzünden kocaman bir gülümsemenin eksik olmadığı pazar dilerim. :]

    YanıtlaSil
  6. Çooookkk teşekkür ederiimmm ♥♥

    YanıtlaSil

yorumlarınızla yazılarıma ortak olduğunuz için çok teşekkürlerr :))