1 Aralık 2012 Cumartesi

Help me!! =)

Sevgili okuyucu kafası karışık, çok kararsız biriyim.. Hele bi de panik olunca benim için işler içinden çıkılmaz bir hal alıyoo.. Şimdi sorunum şu.. Yakın zamanda sözüm  olabilir.. Gerçi daha isteme merasimi falan olmadı konuşulmadığından tarihi hakkında ve nasıl olacağı hakkında kesin bilgi veremiyorum. Söz nişan bir arada da olabilir. Her neyse ben nişanım olcakmış gibi düşünerek davetlilere minik hediyeler vermek istiyorum ama seçenek çok karar veremiyorum.. 
Magnet
Lavanta kesesi
Sabun
Şeker
Çikolata
Mendil

Benim aklıma gelenler bunlar.. Sizlerinde fikirlerini bekliyorum.. Kendim yapabileceğim projeler önerebilirseniz ya da satın alabileceğim siteler varsa bildiğiniz linkini yollayabilirseniz çok sevinirimm.. 
Hadi bi el atın bana fikir verin.. ♥
Teşekkür ederim şimdiden.. =))

15 yorum:

  1. bak şimdi şurda koccamannn bir kalp düşün....:)
    misafirlerine Lavanta Kesesi hediye etmen çok hoş olabilir..Ya da klasiklerden dantelli havlu hediye edebilirsin..Ama sen şimdi onu düğünde hazırlarsın muhtemelen..Hoş yazılmış yani müstakbel eşinle beraber yazacağınız renkli süslü küçük notlar olabilir..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy kocamann kalp benimmiii? Çok mutlu olurummkiiii ♥♥ Evet düğünde havlu veriyoruz ne bilim adetler öyledir ya hep..
      Aslında en çok içimden geçen lavanta kesesii.. Çok severim kendimde.. Çok teşekkür ederimm fikrin için çok mutlu oldumm.. ♥

      Sil
  2. Küçüçük hatta miniminnacık kavanozlara reçel koyup süsleyip onu dağıtmışlardı istersen sende deneyebilrsin :)) Hemn kendi emeklerini katmışlardı hemde çok değişik bir fikir gibi geld bana :D :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy çok güzel bir fikirmişşşş... Sevdiimmm canımm saolasınn.. Listeye ekledim ♥

      Sil
  3. Kendimi davetlilerinin yerine koyup da bir düşündüm de, çikolatadan daha iyisi olamazdı herhalde sonuçta mutluluk hormonunu da harekete geçiriyor herkes mutlu siz de mesut olursunuz.. :D Tamam saçmalamaya başladım ama çikolata aklının bir köşesinde bulunsun. :]

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya aslında çikolatasız olmaz haklısın kesinlikle.. Eğer hepicii bir arada olursa çiçeğini çikolatasını alıp gelcekler ya o yüzden diğer seçenekler üstünde daha çok durdumm =) Çok teşekkür ederim fikrini paylaştığın için ♥

      Sil
  4. Bencede çikolata =) yenip mideye gider. Yada sabun güzel olabilir. Diğerleriyle eve döndüğüm zmn bir vakit sonra çöpü boyluyorlar =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah çikolatasız olmayacak bencede =)) Sabunada kesin karar verdim öyle görünüyo birde lavanta kesesi ama insanlar çöpe atmasın die arkasına mıknatıs yapıştırıcam buz dolaplarına asmak isteyen asabilir =))
      Teşekkür ederim ♥

      Sil
  5. Ben kendi davetimde magnet vermiştim. Ama kendim yapmıştım. Küçük lavanta keselerinin üzerine kocaman bir çiçek başlamıştım.

    Şimdi hala dolaplarının üzerinde duruyor ve gördükçe çok memnun oluyorum. İstersen sana bir fotosunu gönderirim.

    Eh hadi bakalım bol koşturmalı tatlı telaşlı güzel günler dilerim sana :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay çok sevinirim bi foto gönderebilirsen şahane oluuurrr.. Çok teşekkür ederimm ♥ =)) Telaşım başladı şimdiden daha tarih bile belli değil ama. =))

      Sil
    2. tamam senin için bir fotoğraf çekip göndereyim :)

      Sil
    3. Çok teşekkür ederimm ♥ =)

      Sil
  6. Ben magnet diyorum içlerinde en kalıcısı olduğundan, bu yüzden kendin bi magnet tasarlayabilirsin ve çok hoş bir hatıra kalır diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım lavanta kesesini magnet olarak tasarlıcam =) çok teşekkür ederim ♥

      Sil

yorumlarınızla yazılarıma ortak olduğunuz için çok teşekkürlerr :))