9 Aralık 2012 Pazar

Mutlu pazar..

Biliyorum dün geceki postumu okuyanlar kekin nasıl olduğunu merak ediyolar.. Tadı güzeldii ama içii pişiricem diye dışını kurutmuşum birazcıkın.. Bi de unu fazla gelmiş sanırım azcık sert olmuştu..  Ama olsun çayla falan yiyince anlaşılmıyodu yanii.. Bugün yanıma çay alamıyacağım için bende kutu süt aldım =) Valla çok güzel gitti.. Çocukluğumdan beri çok severim zaateeennn.. ♥
İkeaya gidemedim ama çok sevdiğim başka bir semtteydim. Özlemişim oralarıı.. Bi avmde biraz dolaştık Tepehome'dan bişiler aldım. Bayadır Arbby's yememiştimmm.. Mmm tadı damağımdaa hala yine olsa hayır demem.. Bu arada yarın üşenmezsem  eğer fotilerini çeker bi post yaparım. =)
Sonra sevdiceğimle sahilde uzun uzun yürüdükk biraz yağmurda yağdıı.. Bi yerde oturup sıcacık çay içtiik..Çok romantiktik uzun zamandan sonra. =)) 
Ve uzun zamandan sonra ilk defa böyle güzel vakit geçirdim. Deşarj oldum. Rahatladım. Tamam yarın işe gidicek olmam hala sinir bozucu ama olsun güne daha moralli başlıyacağımdan eminim.. Huzurla uyuyacağıma eminimm.. Uyumak demişken yorulmuşum ben yaa yatsam iyi olucakk.. 
Hepinizi öper tatlı rüyalar dilerimm.. 
Hoşçakalınnn... ♥

6 yorum:

  1. Çok imrendim yaa :)) Allah mutluluğunuzu bozmasın :))
    Bir gün benimde sahilde yürüyebileceğim bir sevdiceğim olur mu ki acaba :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek acaba? Tabiiki olucakk..Böyle düşünme lütfen.
      Bu arada teşekkür ederimm amiinnn canım =))

      Sil
  2. Tamda havası sahilde yürümenin.
    yok hayır kıskanmadım. ı ıh.

    YanıtlaSil
  3. sevdiğin insanla gönlünce dolaşmak, sohbet etmek bize de nasip olu mu? :)
    bu arada seni mimledim canım benim :)

    YanıtlaSil

yorumlarınızla yazılarıma ortak olduğunuz için çok teşekkürlerr :))