29 Aralık 2012 Cumartesi

Saçmalamışmıyım?!

Birşeyler yazmak isteyip hiçbişi yazamıyorum. Ne kadar beceriksiz bi insanım ben ya bi de yetmez gibi istikrarsızımda. Her gün 'bugün şu içimdekileri anlatmalıyım bi blog yazmalıyım' diye düşünerek güne başlıyorum. Ama yeni yayına tıklamamla aklımdan uçuveriyo yazmak istediklerim. Şimdi de hiç yazasım yokken tıkladım. Totem gibi bişi yaptım kendimce. Belkim yazabilirim diyerekten. 
ııhhh.. Tıkanıyorum sankiii.. Hayır yok öle bişey.. Düşün düşün içinde bi sıkıntı var canını yine bişi sıktı neydi o onu düşün..
Heh evet az önce malum siteyi açtım.. Her açtığımda canımın sıkılmasına yol açan gerçektende boktan bi site olan şu siteyi. Baktım bir ekleme talebi. Allah Allah dedim benim gibi sıkıcıyı kim eklerkii.. Arkadaşımın arkadaşıymış.. Biçok kez ortamlarda denk geldik. Aramızda fena değil gibi aslında. Şaşırdım ama çünkü daha önce zaten birbirimizin listesinde ekliydik. Durduk yere sildi beni anlamadım ama önemsemedim. E şimdi niye ekledi geri onu da anlamadım. Böyle tripcan insanlar listemde sayıca fazla. Her açtığımda ondan sebep moralim bozuluyo. Kapıycam diyorum onu da yapamıyorum merakıma yenik düşüyorum.Kimler evlenmiş, kimler çocuunun resmini koymuş, kim kimle nerde ne zaman görüşmüş, kim sevgilisinden ayrılmış, kim yeni manita yapmış... Vallahi özel hayata burnumu sokmuyorum. Uzaktann takip ediyorum sadece.. İşte böyle sebeplerden kapayamıyorum. Bi de ben böyle hassasım ya herşey çok çabuk moralimi bozuyo ya nedense bu sevgili tripcan dostlarımda mesaj vermek için bu siteyi kullanıyolar. Ya da ben paranoyakım üstüme alınıyorum bilemiyorum. Ama üstüme alınmıyorum ya. Hissiyatı kuvvetli bi insanım ben. O da şöyleki ya bi nane yemişimdir ya da gerçekten bi şekilde yazılanın bana olduğunu böyle seziyorum, içimde bişiler oluyo anlıyorum yani. Ve sonrasındada haklı çıkıyorum. Paranoyak falan diilim ben. Asosyal hiç diilim taammı? 
Ayyy ergen günlüğü gibi oldu be.. Yazcam diye saçmaladım da saçmaladım.. Aslında çokta saçmaladım.. Taaamm taaamm gidiyorum ben iyice moda girmeden.. Bu sanırım 2012 'nin son yazısı olur.. Seneye görüşürüz demek istemiyorummm.. Demiycem.. Iııhh bunla başa çıkabiiliriimm.
Büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerindennn, yaşıtlarımındaa yanaklarınndaaann öpeeerrrrr, mutlu bir yıl dilerimm.. Hadiii se..... se.... selametle! =)

4 yorum:

  1. Tatlım eh harika yazmışsın..:):) Bende gözlerinden öptüm..iyi geceler:)(en kalplisinden :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ablacım sen yorum yazınca bi miyavlamadığım kalıyooo.. ♥♥

      Sil
  2. ayy canım ya ne saçmalaması. olur öyle insana daral gelen zamanlar. yapmak istediklerini, düşündüklerini yapamazsın. ama geçer canımm yaa.
    bu arada senin de yeni yılın kutlu olsun canım.
    öpüldün :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çooook teşekkürlerr tatlımmm.. ♥♥
      öperiimmm kocaman kocaman =)

      Sil

yorumlarınızla yazılarıma ortak olduğunuz için çok teşekkürlerr :))