8 Ocak 2013 Salı

Kar Kış Kıyamett (!)





İşin aslı bu havalara bayılıyorum.Üşümeyi seviyorum. Kat kat giyinmeyi de öyle. Karın yağışını izlemeyi. Düşen insanlara pis pis gülmeyi. Tamam kötü bişi ama napiim dayanamıyorum düşene hiç acımam gülerim kendim düştüğümde de gülerimm.. Başkası gülerse biraz bozulurum kabul.. =) Camın önünde oturup kahve ve sigara içmeyi de seviyorumm.. Anlayacağınız havalar taamm benlliiiikkk.. 




Bugün sabahtan biraz tembellik yaptım ofiste.Patronlar gelemediler kardan ötürü. Oh ne ala memleket arayan soranda olmaz diiipp kitap okudum, dışarıyı izledim, boş boş dolandım. Bikaç evrak işi dışında projede yoktu zaten. Toparlarım dedim öğleden sonra.. Demez olaydım. Zaten ne zaman böyle tembellik yapsam acısı çıkıyo yani. Allah ım reva görmüyo sanırım. Ya patronlarımı çok seviyo ya da beni.. =) Öğleden sonra işler bir karıştı bi karıştı. Ne telefon susar, ne gelen biter, ne ayağına çağıran.. Delirdim resmen. Tüm işler yarım yamalak kaldı. Hele bi de adam park parası vermesin diye aşağı in şurdayım şunu alıver benden diyince benimkiler geldi. Dayanamadım ' siz getirin otopark parası neyse veririm ben' dedim. Attı tepem canım ben ayakçımıyım? Yarın da gelsin patron söylücem çünkü ondan yüz buluyolar uyuzlar.. Yine geldiler bak bana düşündükçe.. Sonra kendimi ağlayıp kaderime isyan ederken buldumm. 




Bu arada ben şu google amca ile ad politikası sorunumu hala çözemedim. Ortada kalmış gibiyim. Sizlerin listesinde gözükmüyorum bu yüzden. Nasıl çözebilirim bu durumu hadi bi el atıverin. 




Hee bi de şey dicem.. Geçenlerde sevgili deep bi postunda blog arkadaşlarından bahsetmiş. Deep'cim ben seni her zaman okuyorum ama ağzım pek laf yapmadığından yorum bırakamıyorum. Yoksa her daim takipteyim. Ve bu sadece deep için değil hepiniz için geçerli.. Giremediğim zamanlar için bile geçmiş günlerde neler yazmışsınız diye fırsat yakaladıkça okuyorum.. 




Ben kaçıyım biraz klavye çalışayım. Malum zabıt katipi aday adayıyım şu an çalışmalıyım. =))

Hepiniz çok öperiimm.. ♥


10 yorum:

  1. hepimizde o iş isyanı oluyr zaman zaman :)
    banada bekelrim =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sormaa bende bu ara haddinden fazlaca ama olsun =)

      Sil
  2. Aa düşenlere gülmek yok. :] Heni her daim düşen sakarlığın dibine vurmuş bir insan vardır ya o benim. Tamam kabul ben de kendime gülüyorum ama başkası da gülünce bir fena oluyorum. :] Vee havalar çok hoş, daha daha çok kar yağsın istiyorum. :]

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahh benimle aynı kafadansınn.. çok sevindimm ♥ kar yağsın dediğimde kızıyolar bana bencede şahane havalarr =))
      ya bende öleyim sakarımm ama napim kendimede gülüyorumm başkasınada elimde değiill.. =)))

      Sil
    2. Kızmasınlar kar yağmalı, çok çok yağmalı. :] Ayrıca nerelerde kaldın sen buralara da uğra yazı yaz arada, biz de okuyup mutlu olalım. :]

      Sil
    3. hiii çok mutlu oldummm musmutlu olduummkkiii..♥♥♥
      Bende eni post yazmak için açtım. Aslında buralardayımda yazamadım =))

      Sil
  3. Aman dikkat et kendine , yerler buz :)

    YanıtlaSil
  4. Bizim burda dondurucu soguklarda dusmek birde sen sakin sakin durakta servis otobus falan bekliyorsun adamin biri bir geciyor ustun basin camur neden cunku sel var memlekette neden o surucu kilikli herif dikkatsiz :/ iste o zaman keske buzda kayip dussem diyorum ya :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaaa o çok sinir bozucu bişey.. Hiç düşünmüyolar yayayı.. Çok kızıyorum öyle sürücüüllereee.. =/ Yinede buzda kayıp düşme Allah korusun bi yerin falan kırılırr.. Islanınca yıkanıyosun geçiyo =))

      Sil

yorumlarınızla yazılarıma ortak olduğunuz için çok teşekkürlerr :))