21 Ocak 2013 Pazartesi

Mim! =)

Sevgili Deep beni mimlemişşş.. Kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunar mimime geçeriimmmm.. =)))


Karınca için şeker neyse benim için güzellik o'dur.  Kullandığımız güzellik ürünleri.

Çok makyaj yapmam.. Zaten becerememde.. Ama günlük olarak yüzümü sabah ev akşamları zencefilli sabunla yıkayıp saf gülsuyuyla silerim. Haftada bir defa loreal pure zone 2 si 1 arada temizleme ürünüyle maske yapıyorum.. Makyaj malzemesi olarak eğer sıradan bi arkadaş toplantısına gidiceksem garnier bb krem ,rimel çok hafif şeftali tonlarunda allık kullanırım. Rimelimde loreal mega volume collagen mascara 24H. Çok memnunum tavsiye ederim. Özel bi gece falansa bb krem yerine innova innomat oil free marka fondotenim var ondan kullanıyorum. Gece olduğu için eyeliner, pembe tonlarda allık ve ruj kullanırım. Allıklarımda maybelline toz allık. 
Ruj midemi bulandırmadığı sürece markasına dikkat etmem =)).

Saçlarımla çok uğraşırım. Watsons'dan aldığım ballı maskeyle hafta 1 maske yaparım. Aklıma geldikçe üşenmezsem badem yağı,argan yağı,hindistan cevizi yağı bunları karıştırır yine maske yaparım. Sülfatsız şampuan kullanmaya özen gösteriyorum. 


 Sanırım bu kadar.. =)))


6 yorum:

  1. heey ne güzel.
    zencefil, gül, sonra maske.
    garnier de favori oldu iyice.
    yani sen oldukça dikkat ediyorsun.
    ne hoş.
    ya bütün kızlar böle olmalı yaaa.
    :)

    YanıtlaSil
  2. Düzenli yapmazsam T bölgem yağlanıp yanaklarım kuruyo kızarıyo falan canım. Enteresan bi cildim var. Mecburen dikkat ediyorum. Yoksa sıkıntısı yine banaa =)))
    Evet garnier candırr.. ♥

    YanıtlaSil
  3. Makyaja gerek yok hasretin varyaaa :d
    on dakika sonrasını kurtarıcam diye on yıl sonrasını mafetmeye gerek yok makyajla filan.
    en güzeli :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaa bırakk yaaa böle diyonuzzz soraa aazcıkk süsllüü bakımlı hatun görünce gözlerinizi ayıramıyosunuz =p

      Sil
  4. Uu sen yine baya bakımlı çıktın, mimini okuyunca kendimden utandım. :] Ben neden bakımlı olamıyorum ki, sanırım üşengeçlikten maske falan uğraşamıyorum. Cildimi temizlerim düzenli olarak onun dışında üşengecim. :D Bir gün üşenmeyi bir kenara bırakıp doğru düzgün bakımlı biri olabilmem dileğimle.. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bakma bende çok üşengecim aslında.. Şu söylediklerimi yapana kadar varyaa ... Ama yapmazsam cildim zaten kötü daha beter oluyo hele bu kış aylarında.. =)

      Sil

yorumlarınızla yazılarıma ortak olduğunuz için çok teşekkürlerr :))