20 Ocak 2013 Pazar

Nasıl?

Bugünlerde öğrenmeye çalıştıklarımdan biri de kimseyi takmamak.. Aslında liseden beri falan hep böyleyim. Nasıl görmezlikten gelirim? Nasıl duymam? Nasıl önemsemem? diye yaşıyorum. Haaa değişen bişi var mı yok! Evet zamanla bazı şeylere gülebilmeyi öğrendim.. Ama öyle bir insan var ki hayatımda gülebildiğim zamanlarda bile üstüme gelip hepsini tekrar düşünmeye zorluyo beni. Bu insanı gerçekten seviyorum. Kötü biri değil aslında biliyorum.. Ama yani bunu hakaret olsun diye söylemiyorum,  söylemek istemiyorum 'beyninden büyük bir egosu' var.. Ne yazıkki! Herşey onun istediği zamanda istediği gibi olmalı.. Herkes yapıcağı işe onu dahil etmeliii, onsuz olmamalı, önce ona fikri sorulmalı, herkes ondan bahsetmelii vs. vs... Tipik bir megolomann..Özünde iyi vicdanlı biri.. Gel gelelim ki benim üstümdeki psikolojik baskısı beni mahvediyor.. Görüşmeyi kesmeyi denedim ama konumumuz gereği mümkün değil bir araya gelmek zorundayızz. Her söylediğini önemsememeyi, duymazdan gelmeyi denedim farkettiği an üstüme daha çok oynamaya başladı. Çünkü yapısı öyle dediğini yaptırıcak bi şekilde.. Ama kırıcak ama dökücek ne bilim olay çıkarıcak ama yaptırıcakk.. 
Normal günlerde alıştım aslında bu tavırlarına ama bugünlerde yaptığı bencillikler fazlasıyla canımı sıkıyo.. Nasıl davranmalıyım kestiremiyorum. Yakında aile olucaz ve ben bugüne kadar kimsenin yüzüne bakamayacağım bişey söylemedim.. Biliyorumki karşıma alıp konuşsam aa sana öyle gelmiş dicek.. Laf soksam alttan almıcak ve aramıza buzullar giricek.. Sussam ben çok etkileniyorum.. 
İyisimi ben susayım diyorum ama nasıll? Bilemiyorum.. 

4 yorum:

  1. Bencil, megaloman ve tutarsız olduğunu düşündüğün insanlarla görüşme tatlım..bak şimdi bu konu ile ilgili bi yazı yazasım geldi..Bak çok önemlidir bu..dikkat et..arkadaş veya hayatındaki kişiye çok dikkat et..
    öpüldün tatlım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ablacımm bu insan ne yazık ki erkek arkadaşımın bi yakını.. İlla yüzyüze geliyoruzz. ama daha dikkatli olacağım. Çok teşekkür ederiimm. ♥

      Sil
  2. TATLIM HAYIRLI SABAHLAR
    İŞİN ZOR GÖZÜKÜYOR
    ÖZELLİKLEDE AİLE OLACAĞIZ DEDİĞİN AN Bİ DURDUM YANİ
    MESAFE KOY DİYECEĞİM ZOR
    BU TÜR İNSANLAR ZORLA BULAŞIR ADAMA
    ERKEK ARKADAŞINLA HİÇ KONUŞTUNMU BU KONUYU
    MUHTEMELEN YAKIN BİRİ BELKİDE KIZ KARDEŞİ
    BU ÖNEMLİ BİR ŞEY HER ZAMAN KARŞINA ÇIKACAK
    VE SEN HER ZAMAN SABRETME GÜCÜ BULAMAYABİLİRSİN BİTANEM
    İNCE ELE SIK DOKU
    ALLAH YARDIMCIN OLSUN

    YanıtlaSil
  3. Aynen öyle ablacımm.. Erkek arkadaşımın kardeşinin eşi ne kadar mesafe koysamda yeri geliyo yüzyüze geliyoruz.. Durumun erkek arkadaşımda farkında ama işte O da ne dese olmuyo.. Bakalım bir çözüm üreticez ama nasıl?
    Çok teşekkür ederim ablacım.

    YanıtlaSil

yorumlarınızla yazılarıma ortak olduğunuz için çok teşekkürlerr :))