23 Ocak 2013 Çarşamba

Uyumak istiyorum!

Son 1 haftadır hiç uyuyamıyorum. Zombi gibi dolanıyorum ortalıklarda.. Her gören değişik değişik yorumlar getiriyoo halime.. Çok fenayım.. Hasta olmaktan korkuyorum. Böyle akşam gidiyorum eve tvye bakarken ya da kitap okurken uykum geliyo hemen gidip pijamamı giyiyorum kiii o da ne uykudan eser kalmamış.Bu böyle bir iki gün sürüyo.. Sonra taktik değiştirmeye karar verip ertesi gün eve gidiyorum hemen pijamalarımı giyiyorum, uykum gelir gelmezz yatağa yatıyorumm veeee bildiiniizzz  uykum kaçıyo.. Dön sağa dön sola yoook uyuyamıyorumm.. Bikaç günde böyle deniyorum olmuyo.. Son taktiğimse eve gidip pijamalarımı giyip her ne yapıyosam yatakta yapıyorumki uykum gelince hemen uyuyayım diye.. Ama yok ısrar ve inatla gelmiyoo.. Gecenin 3 ünde  4 ünde sızıp sabah 7 de kalkıp işe geliyorum. Moron gibi geziniyorum. Söylenenleri ya duymuyorum ya da duyuyorum ama anlamıyorum.. 
Ya ben önceden kafamı yastığa koyarken uyurdumm.. Uykuma kurşun döktüresim var nazara geldi yaa vallahii bakk! Bir daha dillendirmiycem böyle şeylerii söz veriyorum! Lütfen geri gellll.. Çok özledimm seniii.. =(

Bu arada hepimizin Mevlid kandili mübarek olsunn.. Rabbim tüm dualarımızı kabul etsinn.. 
Son olarak feysbuktan alıntıladığım bu duayı sizinle paylaşıyım sorada evime gidiyiimmm.. 
Hayırlı kandiller.. !


10 yorum:

  1. damlasakızım dinlenmelisin biraz:)

    YanıtlaSil
  2. Kaç saat uyuyorsun ki? Ben de bu ara böyleyim. Daha doğrusu finallerden sonra toparlayamadım kendimi. 2 saat ya uyuyor ya uyumuyorum. İlaç falan mı alsak? :))

    Son olarak, hayırlı kandiller :)

    YanıtlaSil
  3. Tahminlerime göre 3-4 saat ya uyuyorumdur ya uyumuyorumdur.. Sızdığım saati kestiremiyorumki. =) İşe gitmesem onu da düşündüm aslında ama ya kalkamazsam korkusu olduğundan alamıyorum. Cumartesi gecesi de uyuyamazsam alıcam çünkü hem vücudum hem beynim çok yorulduu.. =))
    Teşekkür ederim geç gördüm ama =))

    YanıtlaSil
  4. Sen yine iyi bir haftadır , ben kendimi bildim bileli uyuyamıyorum :)
    Yarasaya döndüm iyice.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öylede çok kötü yaa :( Bi şekilde alıştırmalısın kendini.. Gerçi çok uyumakta iyi değil ama insan bazen çok uyumak istiyo :))

      Sil
  5. Sanırım bu uykular çok nazlı, son günlerde bana da uğramıyorlar. Ya tatil diyorum 12 ye kadar uyuycam bir kalkıyorum saat 8. puff... :D Gece uyuyamıyorum, gündüz uyuyamıyorum sonra mor gözlerle takılıyorum ortalıkta. :] uykun gelirse söyle benimkini de yollasın buralara özledim bak. :]

    YanıtlaSil
  6. uyudun muuuu dinlendin mi pekiiii.
    :)

    YanıtlaSil
  7. uyudumm uyudummm.. :))) Buralardayım da bişiler yazmak isteyip yazamıyorummm.. :(

    YanıtlaSil

yorumlarınızla yazılarıma ortak olduğunuz için çok teşekkürlerr :))