18 Mart 2013 Pazartesi

Karmakarışık..

 (görsel alıntıdır.)

Pazartesiden mi, yaklaşan regl dönemimden mi, içinde bulunduğum belirsizlikten mi yoksa bahar depresyonundan mı bilmem öyle mutsuzumki bugün.. İçimdeki sıkıntının tarifi yok.. Hayatımda hiçbişiyi netleştiremiyorum. İş konusu yüzünden.. Olacak mı? Olmayacak mı?.. Olursa nasıl olur? Ben orda sevgilim burda.. bi de nişanlandık.. Düğün tarihimiz nolucak.. Evlenicek miyiz? Evlendik diyelim ya evimiz nasıl olucak? Göçebe gibi mi yaşıcaz? Yaşarsak nereye ne zamana kadar? Neden 1 yıl önce çıkmadıki bu fırsat karşıma.. Ya da neden ikimizin karşısına da aynı anda güzel yollar çıktı..? Ben belirsizliği sevmem.. Sevmediğim için mi hayatım bi kaos içinde sürüp gidiyo? Niye herkes yüz çevirdi bana? Sadece bu fırsatı bir daha yakalayamam anlamak bu kadar mı zordu? Herkesin övündüğü sağduyusu, güvendiği anlayışı nerde? Ben mi çok daldım kendi dertlerime? Neden kimse yok etrafımda? Öyle yalnızımkii.. Kimseyle konuşamıyorum.. Aa doğru ya zaten kimsede yoktu.. Belkide ben uzaklaştırdım. Bilmiyorum.. Kimseyi suçlamıyorum.. Belki de herşeyi ben yapıyorumdur. Bilmiyorum. Kafam allak bullak.. Karmakarışığım.. Sadece artık ne olucaksa olsun önümü göreyim istiyorum..

11 yorum:

  1. Her şeyde bir hayır vardır. kötü düşünmeyin deriim. Biraz zaman geçsin her şey yoluna girecektir :)

    YanıtlaSil
  2. Hepimizin böyle anları oluyor, geçsin istediğimiz, önümüzü görmek istediğimiz ama bil ki sonu olan anlar. Ben eminim en kısa zamanda her şey en kısa zamanda düzene girecek ve sen endişelerin hepsinden kurtulacaksın. Ben buna inanıyorum :)

    Sevgiyle kal...

    YanıtlaSil
  3. çok teşekkür ederimm.. inşallah bi an önce düzelir.. :)

    YanıtlaSil
  4. Yalnızlığın her hali güzeldir deli kız , sitemlerini yalnızlğından uzak tut , onunda canı var onun da kalbi var
    aaa olmuyor ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaa her zaman çekilmiyo ama napiiimm.. =) taamm bazen çok özlediğimde oluyo o yüzden kalbini kırmıyım =)

      Sil
  5. gelcem bi ara bloguna yazılarını okumayı özledim :)

    YanıtlaSil
  6. Ya takma kafana, anı yaşa! :) Su akar yolunu bulur derler ya, üzme kırma kendini. :) Zaten hepimiz aslında yalnız değil miyiz? Kim kimi tam anlamıyla anlayabilir ki. Kaldı ki anlayış göstermelilerr :))

    YanıtlaSil
  7. keyifli yazılar blogunu takbe aldım bana da beklerim:)
    http://myworldinthebooks.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  8. CANIM HER ŞEY OLACAĞINA VARIR
    HİÇ BİR ŞEYİ KAFANA TAKMA
    RABBİMDEN HAYIRLISINI İSTE HER ZAMAN
    ALLAHA EMANET OL Bİ TANEM

    YanıtlaSil

yorumlarınızla yazılarıma ortak olduğunuz için çok teşekkürlerr :))