5 Ekim 2012 Cuma

can sıkıntısı..

ÜZGÜNÜZ GÖRMEK İSTEDİĞİNİZ RESME ŞU AN ULAŞILAMIYOR.. BLOG SAHİBESİ SİZ BU YAZIYI OKURKEN ARIYOR OLABİLİR AMA OLMAYADABİLİR.. SONUÇ OLARAK TAMAMEN BLOG SAHİBESİNİN BECERİKSİZLİĞİ/KARARSIZLIĞI/UYKUSUZLUĞU İLE İLGİLİ BİR DURUMDUR.. ARZ EDERİM..




Bu postu dağınık yatağımdan saçlarım havluya sarılı yüzüm duşta fazla kalmaktan kıpkırmızı olmuş halde yazıyorum.. Yüzüm felaket yanıyo.. Her banyoya  girişimde bu sefer az kalıcam adı üstünde duş diyorum ama   en az yarım saat sürüyo.. Neyse yatmadan önce bi post yazıyım dedim.. Ay midem ağrıyo heyecandan.. Yarın direksiyon sınavım var. İlk defa araba kullanmıcam ama birilerinin önünde hata yapmak benim için çok kötü.. Dünya başıma yıkılıyo sanki mükemmel olsunn 'vaayyy' desinler istiyorumm.. Hal böyle oluncada heyecanlanmam anormal kaçmıyo eminim... 
Bu arada direksiyon sınavına girsende girmesende paşa paşa ödüyomuşsun o parayı bugün öğrendim.. Güzel güzel kursa gittim dedim sınava giriş belgemi alıcam.. 100 Tl dedi kız.. Nasssıı yanniii? oldumm.. Dediki geçen sınava girmediniz o yüzden 2 sininde parasını alıyorum. E dedim sizde söylediniz girmediğim sınavın parasını niye veriyorumkiiii?... Milli eğitimde yazılı sınavı geçenlerin listesi varmıştaa kurslardan ücreti peşin alıyolarmıştaa aslında onlarda alma taraftarı değillermiştee.... Alma o zaman kardeşim ya da al ama önce kursiyerini bilgilendir.. Ben kpss ile aynı güne denk geldiği için arayıp bildirdim kimse bana girmesen bile parasını ödiceksin  demedi.. Bilmiş olsam sonradan bi şekilde girerdim sınava yalvarırdım yapardım bişi yanii boşa rahat davranmazdıımm.. Asabım bozuldu vallahi.. Allah'tan para vardı üstümde ya olmasaydı nolcaktı.. 100 Tl yani az da değill.. 
Neyse ben şu saçlarımı tarayıp kurutup örüp yatayım artık sabah sınav 8 de.. 
Hepinize mutlu huzurlu ve bol kahkahalı bi haftasonu diliyorumm.. Sizde bana şans dileyin =)
Hadi öperimm..

4 yorum:

  1. Onlara nasıl araba sürülür göster gel yarın :)

    YanıtlaSil
  2. Sınav sonucunu merakla bekliyorum. Heyecanlanma sakin ol. Kimse yokmuş gibi sür. Sanki sınava ben giriyomuşum gibi oldum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım inan sonucumu bende merakla bekliyorum.. banada süpriz olcak =)

      Sil

yorumlarınızla yazılarıma ortak olduğunuz için çok teşekkürlerr :))