4 Ekim 2012 Perşembe

M!M =)

Sevgili blog arkadaşım Melek Bahar beni mimlemişş.. 
Severim böyle eğlenceli mimleri.. =) teşekkürler canımm.. 

1-Sesinizin çok güzel olduğunu farzedin ve ideal sahne performansınızı tarif edin.(Hangi şarkıyı söylerdiniz,nasıl giyinirdiniz,size kimler ya da hangi aksesuarlar eşlik ederdi?)
Aaaa Aşk olsun sesim çok güzeldir şekerimm.. Kargalarla koro yapıyoruz arada.. =)
Valla benden madonna olurdu hani beraber çok şahane düette yapardık yanii.. Gerçi Madonna'cım benden bi 20 cm falan kısa ama ben düz ayakkabı giyerdim ona da verirdik 15 cm lik topukluları ohh miss..Etrafımızda manken gibi hatunlar ilik gibi çocuklar dans ederdi falan..

http://www.youtube.com/watch?v=Khm7VpaCvx0&list=HL1349374128&feature=mh_lolz
çok bahsettim bi de sevdiğim parçalarından birini paylaşiim sizinle. Yalnız ben beceremedim video şeklinde eklemeyii.. =(

2-Özel bir gününüzde bir koro ya da özel bir kişi sizin için sürpriz bir parça hazırlamış.Parçanın özelliği sizi tarif etmesi.Hangi parça olurdu bu?

Hmm.. Bak bu zor oldu.. Henüz hiçbir söz yazarı beni tarif edicek şarkı yazamadı..Hiçbir bestekar o notaları bulamadııı.. =)) sizin çıkarmanız gereken anlam ' ıııı hangi şarkı olurduki ya ayy ben kime sorsamki şimdi dur ayşeye mesaj atiimm hangi şarkıyı dinleyince aklına ben geliomm die' =)
yaa ben bu soruyu pas geçseemm lütfeenn.. vallahii kal geldii.. =)


3-İçinizde kalmış,söylenmemiş bir takım şeyler var.Uygun şartların biraraya geldiğini hayal edin.O kişiye(yarım kalmış bir aşk,kırgın olduğunuz bir dost vs.) duygularınızı anlatabileceğiniz bir fırsatınız var.Ona hangi şarkıyla duygularınızı anlatırdınız?
hihihi =) bu soruda güzellmiş..
işte bu şarkıyıda tüm beni kandırmaya çalışan,aptal yerine koymak için uğraşan, kendini bişi sanan eski sevgilim ve bikaç eski arkadaşıma gelsiinn..
Candan erçetin- Ağlıyormusun? =)
http://www.youtube.com/watch?v=A1gnyFxi27U

4-Sizi şu an okuyanlara göndermek istediğiniz parça?

Ayyy Candan dinlemişkenn  çok içimden geldii sizlerede bu parçasını armağan ediimm =)))

vay halimee =))
hadiii hep beraberrr ohh =))



Melek Bahar'cım tekrar çok teşekkürler ben çok eğlendimm.. Videolar içinde k.bakmayın lütfen =)

5 yorum:

  1. Merhabaaa hoşbuldum önceiklen :):)
    Sende hoşgeldiinn:):)
    Şu video mevzusu için bi şeyler dicektimde:)
    Hani sen yazını yazıyorsun sağ üst köşede minnak minnak kutucuklar varya..Hıhh orada resim ekleme, bağlantı ekleme bi de orda hani sinema çekimlerinde üç, kii, birr diyerek siyah bir zımpırtı varya heh işte onu üstüne bi tık attınmı istediğin videoyu seç diye biryer açılıyor tatlım...Sonracığıma yu tup var orda , yada istediğin bi yerden üstüne tıkladınmı videoyu önizleme yapıp ondan sonracığıma ekleyebiliyorsun...Belkide bu fikri sana sunan 100. kişiyim ama :):)yinede ileteyim didim :):)
    Güzel yazılarda buluşmak üzere..
    sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. vallahii ne güzel geldiiinn.. iyiki geldiin.. ayy gözümde büyüttüğüm kadanda zor diilmişş.. Teşekkürrleeerrr.. bi kucak dolusu ♥♥♥...
      inan ilksinn sana minnetarımm.. ♥♥

      Sil
    2. Rica ederim kalpli şeker:):)

      Sil
  2. okuması çok zevkli bir mim olmuş canımmmmm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. lütfen beni mimlediğin için çiçekler sanaaaa ♥ =)

      Sil

yorumlarınızla yazılarıma ortak olduğunuz için çok teşekkürlerr :))