22 Ekim 2012 Pazartesi

Özet..

Ne zamandır yazamıyorumm.. Zaten benim şu istikrarsızlığımdan herkese gına geldi başta ben.. Neyse neyse.. Neler yaptım ben onları anlatıyım..
Vallahi bi hafta boyunca sürekli saat saydım hadi akşam olsun hadi akşam olsun tatil gelsin diye diye geçti.. İşler güçler hep aynıydı zaten..
Cumartesi günü iş çıkışı bi arkadaşıma gittim orda vakit geçirdim.. Akşamda koca gece dizi izledim.. Pazar günüm hareketli geçti.. Cumartesi günü hepsiburadada bi blender beğenmiştim %33 indirimliydi kaçırmak istemedim pazar günü kahvaltıdan sonra babama acıkın yalakalık yaptım.. Çünkü kendi kartımda limit kalmamıştı alamıcaktım.. Böyle bir iyilik çökmüştü üstüne çok uzatmama gerek kalmadan tamam al dedi.. Şimdi kargoyu bekliyorum sabırsızlıklaaa.. Soracıımaaa bugünn trendyoldan bambi kampanyasından aldıığım çizmelerimde geliyooo onun mesajıda geldii..Bi de 5 şey miminde bahsettiğim mangodaki ceketide aldım babişkom saolsun.. Babacıımmm sen burayı okumuyosun ama olsun bir sürü ♥ sana.. =)) Allam böle mutlu mesut ayaklarım 50 cm yukarda gezerken dün avmde telefon geldi babamdan.. Allam yaa burayamı geldiler bizimi gördüler diye tırsa tırsa telefonu açtım.. Meğer benim sevgili kardeşcağızıma ulaşamıyolarmış. Telefona cevap vermiyomuş senin yanına geldimi dediler. yok dedim ben bi mesaj atim.. 50 tane mesaj attım cevap yok arıyorum cevap vermiyo.. Sabah 8 de evden çıktı dershaneye gitmek için.. Saat oldu 4 yok ortada dersi öğlen bitiyo.. Ne hocaları kaldı aramadığımız ne dershane.. E arkadaşlarınıda aradık kimse bilmiyo.. Saat oldu 5 apar topar çıktık avmden. Dershanesine gidip soralım bizde numarası olmayan arkadaşlarının numaralarını diye düşündük çıktık yolda açtı telefonu.. Sivri başka bi dershanenin sınavına girmiş insan bi mesaj atar alo der dimi? Aklımız çıktı yanii.. Bu yeni ergenlerde bi tuhaf yaa.. Çok sorumsuzlar özellikle bizimki!
E tabi bizim gezintimize de limon sıktı geri dönesim gelmedi.. Oysa kotonu alt üst etmiştim alıcaklarımın listesini yapmıştım sırada batik,mavi,mudo falan vardı.. Hepsi kaldı.. artıkın bayram harçlığımı alınca salı günü gider talan ederim. =)
Böyle dünden beri istediklerimi almışım çizmelerim geliyo, tatilede kaldı 2 gün diye öyle mutlu mesuttumki bu sabaha kadar.. Dün kotlarımı makinaya attım. Bu sabah düşünün pazartesi olmasına rağmen gece hiiiiç uyuyamama rağmen öyle mutlu öyle sakindimkii  ta kii kuruyan düz lacivert kotumu görene kadar.. Yüzüne çevirdim bi de ne göriyimm benim kot renk atmış taşlanmışş böle çizgileri falan var.. Allah Allah benmi karıştırıyorum acep diye hızla diğerlerinide çevirmeye başladım ve sonu taşlanmış kotlarım iyice beyazlamış düz renk olanlar renk atmış.. Kaynar sular indi başımdann bunlara ne oldu diye..O mutlu mesut halimden eser kalmadı.. Gerildim, üzüldüm, annemi çağırdım gösterdim kadında anlamadı o da çok üzüldü.. Çamaşır makinasına bi araba sövdüm.. İşe geldimm.. Sonuç yine gerginimm..
Ama sabah güzel bişi de oldu cuma gratisten şu garnierin meşhur bb kremini aldım.. Bu sabah sürmek nasip oldu.. Bizim handa çalışan bi arkadaş sabahları geçerken uğrar laflarız biraz.. Dediki ayy sana noldu çok güzelsin naptın yüzüne şahane pürüzsüz görünüyo.. Ben tabii messsttt messtt ay canımm dedim gel sana çay, tost, poğaça çorba ne istersen ısmarliiim dedim sırrı bu git sende al hepimiz güzelleşelim dediim.. Yine moralimi düzeltti valla ne yalan söliimm.. Favorim oldu bu krem benim yüzünde leke, çil, ton farkı sorunu olanlar koşa koşa en yakın gratisten,migrostan falan alsın.. Ben 14.95 'e aldım.. Şiddetle tavsiye ediyorumm..
Ay şimdilik benden bu kadar.. Bu arada 25 ine kadar post yazamayabilirim.. Eğer yazamazsam şimdiden hepinizin Mübarek Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim..
İyi bayramlar... =)


NOT: Artık resim eklemek istemiyorum telif hakkı mevzularından.. artık evde çektikçe eklerim =)))..

3 yorum:

yorumlarınızla yazılarıma ortak olduğunuz için çok teşekkürlerr :))