17 Ekim 2012 Çarşamba

Saç sorunsalı..

Akşam aynada kendime baktım öyle paspal bi hale gelmişimki.. Gözümün ışığı sönmüş, betim benzim atmış.. 10 tane çocuğun karnını doyurabilmek için 2 ayrı işte çalışıyomuş ve yettiremiyomuş gibi bezmiş bi halim var.. Şaşırdım uzun zamandırmı böyleydim , hiç mi aynada görmemiştim kendimi anlayamadım.. Radikal kararlar almalıyım dedim.. Şu saçlarımı kestirsem diye düşündüm ama vazgeçtim yakında söz nişan yapma durumum var uzun kalsın diye vazgeçtim. Madem youtube dan falan saç modellerine bakıyım böyle hergün açık bırakıp gidiyorum bi değişiklik olsun dedim.. Açtım bikaç video kimini beğenmedim çok abartı geldi,kimini  zor buldum, kimini beğendim ama yapamadım.. Öyle beceriksizimkiii akıllara zarar.. Yahu insan saçını öremezmi öremiyorum arkadaş.. Zaten saçlarımda ayrı bi olay hem az hem ince telli.. Bi de fazla yumuşak ellerimden kayıp duruyo.. Toplasam toplayamıyorum hemen başım ve saç diplerim ağrıyo.. Düzleştirme maşa işlemlerini beceremiyorum denemeye dahi kıyamıyorum zaten zayıflar tararken kırılıyolar bi de maşa falan yaparsam iyice kedi tüyü gibi kalcak elimde.. Neyse dedim taç takarım anam o da yakışmıyoki... Ay dedim saç gibi senin.. !
Neyse dedim kıyafetlerime bakayım.. Dolabımda o kadar çok şey varki giymediğim! Ve hep bişiyim yok diye hep aynı şeyleri giyiyorum.. Eskimişlerde millet arkamdan neler diyodur kimbilir.. O kadar bezmişimki.. Her akşam yatmadan tamam bunları bunları giyicem diyorum sabah kalktığımda ama şimdi uygun ayakkabım yok o çanta ona olmaz açık saç buna gitmez diyip vazgeçiyorum.. Sonra gidip alışveriş yapıyorum ve yine giymiyorum aldıklarımı aynı bahanelerle.. Her sabahta mütemadiyen bişiyim yok diye zırıldıyorum.. Çok nankörüm cidden..
Bu sabahta aynı bu psikolojiyle sevgilime sardım.. Kavga ettik sinirlendiğim başka konularda vardı cidden haklı olduğum onlarıda fırsat bu fırsat önüne sürdüm.. Sonuç ayrılık noktasına geldik..
Böyle kendi kendimi yerken msnimi açtım bikaç arkadaşıma anlatıyım dedim. Çünkü kendi psikolojimi hiç beğenmiyorum ve bi saç mevzusundan olay nerelere geldi. Akıl almak istedim sadece.. Bi tanesine anlatmaya başladım baktım benim konu birden onun kilolarına dönüştü.. Bir diğeri dalgaya aldı.. Düşündüm hiç dostum yok benim cidden.. Ben herkesi kendi sıkıntım olsa bile ilgiyle dinledim aklımın yettiği kadarıyla çözüm üretmeye çalıştım yeri geldi beraber ağladım.. Şimdiyse derdimi söylicek kimse bulamıyorum.. Çünkü hep böyle oluyo ya biri dalga geçiyo ciddiye almıyo ya da karşımdakinin derdini dinlerken buluveriyorum kendimi.. Benmi bu insanları bu kadar tepeme çıkardım?.. Benmi tasasızım dertsizim görüntüsü verdimde bu insanlar beni ciddiye almıyolar?.. Ben yaptım tabii hepsini.. Başkaları kırılmasın diye kendimi kırdım hep.. Şimdi insanlar beni ciddiye almadıklarında,dinlemediklerinde,dalgaya aldıklarında, kusurlarımla alay ettiklerinde, kendilerinde her düşündüklerini söylemek hakkını bulduklarında kızmamalıyım,küsmemeliyim, söylenmemeliyim.. Zaten perşembenin gelişi çarşambadan belli değilmiydi?  
Hep iyigün dostu edinmişim ama iyigün dostlarımın her kötü anlarında kendimi bi kenara atıp yanlarında olmuşum bi şekilde.. Pişmanmıyım? Hayır.. Biliyorumki bugün şu an kırgın olmama , kızmama hatta yediremeyip ağlamama rağmen bi sıkıntıları olsa yine yanlarında olurum.. Çünkü arsız akıllanmayan bi iyi niyetim var..  Ve tüm yaşadıklarım müstahak bana böyle olduğum için..

12 yorum:

  1. hay Allah yahuuu...Neler olmuş böyle ..Sıkıntılı günlerde bazı şeyler biraz abartılıyormu ne ..Bak şimdi ne yap biliyormusun..Biraz kendi kendine kal..Sonra sevgilinle görüş, tabii seviyorsan :):) Sonra biraz hava al iyi geliyor..Yav ortada bu kadar abartılacak bişey yok ki kalpli şekerrrr huuu tatlım :):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet aslında abarttığımın farkındaydımm.. canım sanırım sevgilimle kavga etmek istedi sanırım iş büyüdü =).. ama dostluk arkadaşlık konusunda hep böyle oluyo :( ben ne zaman birine bişi anlatmaya kalksam şu anki gibi hissediyorum kendimi.. bugünde biri bana abartmışsın desin diye anlatmaya çalıştım ama sonuç ortada... =)

      Sil
  2. canım bu aralar kendine fazla yüklenmişsin anlaşılan. Genelde senin dediğin gibi olur zaten canım. gerçekten dost dediğin kötü gününde yanında olacak ya bir bilemedin 2 kişi olur bu daha fazla değildir. Ben seni her zaman dinlerim bak. İyi bir dinleyiciyimdir. Konuyu kendi sorunlarıma da çevirmem merak etme :) arkadaş olarak sana tavsiyem bu aralar kafanı başka şeylere ver. Çok iyi geliyor. Ben yaptım cidden iyi geliyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımm ya çok teşekkür ederimm.. tabiiki anlatırım saolasın.. ♥♥ bende başka şeylerle ilgilendim kafam dağıldı ciddenn.. =)

      Sil
  3. Canım benim bu arkadaşlar hep böyle. Sanırım bu bizim karakterimizden kaynaklanıyor. Sen canını sıkma bir derdin varsa gel bana anlat ben dinlerim seni :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. galiba kişiliğimizle alakalı haklısın canım =)).. çok teşekkür ederimm yaa iyiki yazmışım buraya ♥♥

      Sil
  4. Bu iyi niyetimiz daha kaç iyi halimizin katili olacak çok merak ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende öylee.. sonunda bizide taş kalpli yapıcaklarr.. =(

      Sil
  5. hediye çekilişim hakkında: evet izleyicilerimde göremedim sizi. dediğiniz durumla hiç karşılaşmadım bilemedim şimdi...ben kabul ederim ama kimseye haksızlık olsun istemem. Siz okuma listenizde benim yazılarımı görebiliyorsanız kabul edeceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yani ben görebiliyorum ama bunu size nasıl ispat edebilirim.. madem kimseye haksızlık olsun istemiyosunuz bende istemem yalan söylüyo konumunada düşmek istemem.. Beni dahil etmeyin çekilişe =) Teşekkür ederim.

      Sil
    2. listenizde görebiliyorsanız kabul ederim sorun yok demiştim yani sözünüze güvendiğimi belirttim:) öyle şey olur mu lütfen benim amacım kimseyi çıkarmak değil

      Sil
    3. peki öyleyse teşekkür ederim =)

      Sil

yorumlarınızla yazılarıma ortak olduğunuz için çok teşekkürlerr :))