8 Şubat 2013 Cuma

Eskimeyen dostluklar..

Sonunda istemeye gelicekler beni yakın bi tarihte. Bakalım hayırlısı.. Haliyle bu özel günümde yanımda görmek istediğim bikaç arkadaşımı arayıp haber ettim.. 2 tanesi abla kardeş.. Ayda yılda bir derler ya bizde öyle görüşürüz. Hatta sanırım bi 10 ay falan oldu biz görüşmeyeli.. Bu süre içinde telefonda bile görüşemedik doğru düzgün. Benim işlerim, onların işleri, büyük olan evli zaten onun başka telaşları derken ara biraz uzadı.. Ama dün akşam arayıp söylediğimde seslerindeki o heyecanı duymak beni öyle mutlu ettiki... İnanın ben Onlar kadar sevinmedim.. Çok mutlu oldum. Araya zaman , mesafe girsede bozulmayacak bi dostluğumuz olduğunu biliyodum ama benim mutluluğuma benim kadar hatta benden fazla sevinmeleri bir kez daha kanıtladı.. Hayatımda iyiki varlar.. Kendimi öyle şanslı hissediyorumkii dün akşamdan beri. Bi de çok mutsuzdum.. Birşeyler sürekli ters gidiyodu ne biliyim sevinemedim bile sonunda istediğim şeylerin gerçekleşicek olmasına.. Ama konuşmamızdan sonra tüm sisler dağıldı herşey çok net, ben çok pozitifim ve tüm olumsuzlukları unuttumm.. Hatta öyleki aradığım bir diğer arkadaşımın o donuk tepkisine bile üzülemedim.. Çünkü sürekli görüştüğüm ne bilim yediğimizin içtiğimizin ayrı gitmediği insan beklediğim tepkiyi vermedii..Olsun canı sağolsun diyip geçtimm.. 
Hayat cidden tuhaf insanı şaşırtıyo. Ben diğer 2 arkadaşıma telefon açarken tereddüt ettim acaba 'bu zamana kadar aramadın bununn için mi aradın?' derlerse diye ama yanıldım.. Diğer arkadaşımdan da havalara uçmasını bekledim. Çünkü çektiğim sıkıntıların en yakın şahidi oydu ama çok sıradan sanki selamlaştığı komşu kızının haberiymiş gibi bi tepkiydi.. Olsun.. Ben yine de çok mutluyummm.. =)))))
Son olarak ufak bir not:
 ''HAYAT BENİ HEP BÖYLE GÜZEL ŞAŞIRT!





Hayırlı cumalar..
Keyifli haftasonları... 
♥♥♥

9 yorum:

  1. CANIM BİZDE O ÖZEL GÜNÜDE MANEN SENİN YANINDA OLACAĞIZ VE SENİN İÇİN SEVİNECEĞİZ.
    RABBİM TÜM GÜZELLİKLERİ KALBİNE GÖRE VERSİN
    İNŞALLAH
    YOLUN AÇIK OLSUN
    ALLAHA EMANET OL

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim ablacımm.. Amiiinn cümlemizin inşallah.. Bu yorumda beni çok mutlu etti.. ♥♥♥

      Sil
  2. Ayy ne güzel bi haber bu canım :)) Seyyah'ın dediği gibi biz de yanındayız ve o günü en ince ayrıntısına kadar dinlemek için sabırsızlanıyoruz ^.^ ♥ Gelin olmuş gidiyorsuuuunnnn.. :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Caaniimmm cok tesekkur ederimm.. detaylariyla ertesi gun anlaticamm.=))))telefondan baglaniyorum kalp yapamiyorumm ama varmis gibi kabul et olurmu?birsuuru birsuru kalpp..

      Sil
  3. Benimde arayı uzattığım bir dostum var, ah işler güçler işte. Aramızında açılmış olmasından korkuyordum. Yazını görünce içime bir umut serpişti. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen aramalısın tatlıım.. Gerçek bir dostluksa hiçbişicikk olmazz.. hemen araaaa ♥

      Sil
    2. Konuştuk bayaa.. :) Bir iki haftaya da buluşabiliriz umarım. :)) güzel tavsiye! :)

      Sil

yorumlarınızla yazılarıma ortak olduğunuz için çok teşekkürlerr :))