12 Eylül 2012 Çarşamba

ben bazen özellikle bu sabah!



ben bazen özellikle bu sabah depresif hallerdeydim..
evden 8 de çıkıyorum sabah 7 de uyandım ve 1 saat sürem olmasına rağmen tam 45 dk yatakta boş boş yatıp son 15 dkda elime ne geldiyse giyip çıktım.. saçlarımı bile doru dürüst taramamışım. minibüse bindim indiğimde baktımki strech kotumu giymişim. bacaklarımın yapısından dolayı dizlerimde toplanıyo kot.. böyle bi baktım toplanmış yine.. buhranlara girdim.. ben niye böyleyim.. bacaklarım çirkin, göbeğim var, saçlarım az uzamıyoda zaten,ellerimde erkek eli kürek gibi diye söylene söylene ofise doğru yürüdümm.. hırsımı alamadım bütün düzgün fizikli , sütun gibi bacaklı, sabahın köründe kuaförden çıkmış gibi bakımlı, dümdüz karınlı,rapunzel saçlı kızların hepsini bi odaya toplayıp önce zehirli gazlar verip boğulmalarını izlemeyi sonrada o odayı benzinle yıkayp yakmayı istedim.. çok mu sadistçe? evet.. bu düşüncemden utandımmı? hayır...
dedim ya ben bazen özellikle bu sabah böyleydim..

sonra düşündüm belki sevgilileri vardır dedim, belki anaları babaları ölmüştür 3 kuruşun peşinde koşuyolardır evdeki 3 tane kardeşine bakmak için dedim, hayalleri vardır bellki dedim iyisimi ben yakmıyım kimseyi durup dururken mapus köşelerinde mi çürücem dedim. zaten ziyaretimede gelen olmazkii dedim böyle sadist birini kim ziyaret etsinki dedim. zaten beni içerde yaşatmazlar karnımdan falan deşerler ben bile böyle ölümü haketmem dedim vazgeçtim..
ofise geldim bi sigara içtim kendime geldim =)

4 yorum:

  1. Ahahahah bu çok iyi olmuş :D:D

    Bence göbeğin yok! Bacakların de güzel, hem kısa olmasını mı isterdin?

    Bence önemli olan kalp gözüyle bakmak bebeyyim =)

    Bi de şu kelime doğrulamayı kaldırırsan tam süper oluciik =)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. temamm temamm şikayet etmiyomm hem o dündü zaten bugün güne enteresan derecede moralli başladımm.. malum olaysız sabahım yok benim =)
      aa kelime doğrulamamı açık bak şu edepsize hemmen ilgileniyorum bebelakım =))

      Sil
  2. Bayıldım buna.

    Eminim YAZAR bu yazıyı yazdıktan hemen sonra normale dönmüştür. Çünkü bir bunalım yazısından çok bir doping yazısına benziyor :))

    YanıtlaSil

yorumlarınızla yazılarıma ortak olduğunuz için çok teşekkürlerr :))