14 Eylül 2012 Cuma

birazda çeyiz!

hep abuk sabuk sinirlerimden bahsetcek diilim ya! bende evlilik hazırlığı yapan gençliğinin baharında gül dalında gonca bi genç kızcağızım =P.. bugün gittim bişiler aldım.. dayanamadımm.. 




patates soğan kovalarımı annem görür görmez tepkisi 'çürütmeden saklayabilcekmisin merak ediyorum' oldu.. annecim cansın kansın ama seni utandıracağım bilesin..
istanbul temalı biev tepsim.. paris temalıda vardıı ondada bi abla vardı o da çok yahşiydi ama ben bunu aldım.. aslında onuda alcaktım ama bu tarz çok fazla tepsim oldu o yüzden vazgeçtim.. fiyatlara gelince çok uygunlar.. kovalar 2 li set 50 tl.. tepsi 16.50 Tl.. 

12 yorum:

  1. İkisi de çok güzel zevkine hayran kaldım ama fiyat konusunda aynı fikirde değilim tepsi çok pahalı değil mi yaaa :D :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D hmm benim absürt şelere absürt paralar verdiğimi bilsen aa cidden uyguna almışsın derdin bebeğim.. :D biraz böle saflık var bendee ne yazıkkii.. onu göriyim seviiyim adam gözümden anlar sonra yağlar ballar bi güzel bana satar.. yoluncak kazım tabiri caizse =)))) annemde senle aynı tepkiyi verdi tepsi için =)

      Sil
  2. çok güzeller ya. bende böyle şeyleri çok seviyorum. bende düğün yada nişan hazırlığı gibi bi durum söz konusu olmadığı için ben eve alıyorum. mesela mutfak artık bardak ve kupadan göçecek. annem isyanlarda ama ben hala alıyorum. artık yolunu da buldum beğendiğim bardakları alıyorum ve ofise getiriyorum :) ne yapıyım çok seviyorum değişik şeyleri görünce duramıyorum ve alıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende öyleyim canım olmadık şeylere olmadık paralar veriyorumm.. çeyiz adı altında züccaciye dükkanım oldu artık diebilirimm =)) darısı seninde başına canımm.. =)

      Sil
    2. bakalım canım artık nasip :) ne zaman düğün? :)

      Sil
    3. canım şu an belli diil ama yakında söz nişan olcak kısmetse =)

      Sil
  3. bende aldım bu tepsiden ama desenim London. Birde küçük boyunu aldım. Fiyatlarını söylemeyeyim şimdi :)

    Tarz olarak bana yakın eşyaler. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederimm.. aa london görmedim canım ya kalmamıştı ya da dikkatimi çekmedi =) benden ucuza aldıysan kahrolmam alışığımdır =)

      Sil
  4. o tepsiye bayildimmm
    o benim olmali :)

    YanıtlaSil
  5. hepsi çok güzel özellikle tepsiye bayıldım güze günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ççook teşekkür ederiimm.. daha güzelleri senin olsunn.. =))

      Sil

yorumlarınızla yazılarıma ortak olduğunuz için çok teşekkürlerr :))